Abbey

Op maandag 10 juli 2017 werden er 5 Berner sennen puppy’s geboren en 1 pupje had een wit buikje met een grijs streepje op haar buikje. We noemen haar Abbey en dit schattige teefje was de rustigste pup van de 5 puppy’s van Noah en Urs.  Ik wilde graag 1 pup houden omdat het zo speciaal is om een hondje in huis te hebben waarbij je zelf geassisteerd hebt als verloskundige tijdens de bevalling dus dat werd Abbey. Nadat de drie zusjes Adaya, Annabel en Alycia en broertje Arnold naar hun nieuwe eigenaren waren gegaan in september 2017 bleef Abbey bij haar moeder Noah in ons huis en ze groeide op tot een lieve, eigenwijze en drukke pup die graag met andere honden speelt en van water en lange wandelingen houdt. Abbey is een actieve Berner Sennenhond en is graag bij je, ze volgt je dan ook de hele dag : waar ik ben is Abbey, een echte zwaan kleef aan zoals het een Berner betaamt.

Abbey is nu bijna 1 jaar oud , we zijn erg benieuwd hoe ze reageert op de bevalling straks eind juli en hoe ze met haar broertjes en zusjes om zal gaan?

Ik verwacht dat ze een lieve en zorgzame tweede moeder zal worden voor de puppy’s die eind juli 2018 geboren gaan worden.

Media