Puppy’s vijf weken oud

Bregje, Boaz, Bella, Björn , Björk, Beau , Beethoven en Baukje zijn vijf weken oud en alle acht wegen ze rond de 4 kilo. Ze eten lekker van de puppybrokken en ze zijn helemaal dol op vers vlees en helemaal super gek op vleespap ( Bambix met geitenmelk, water en Renske vlees of rodiworst ) dat krijgen ze in de ochtend en in de avond voor het slapen gaan. De puppy’s zijn alle acht heel graag buiten en slapen het liefst in de slaapkamer die aan de tuin grenst. De werpkist heeft Guido het mensen mannenbaasje inmiddels opgeruimd want daar wilde ze al helemaal niet meer in slapen.

Als ik ga stofzuigen en dweilen ( 2x per dag ) doe ik de puppy’s in de woonkamer met een laag schot voor de deur, deze plank is ongeveer 1 meter hoog en daar springen en klimmen ze dan tegenop want ze willen echt niet alleen achtergelaten worden. Ook al is het voor 10 á 15 minuten , ze gooien dan hun koppie omhoog en gaan huilen als een wolf, net zolang totdat ik ze weer “bevrijd” echt grappig om te zien, wat een dramaqueens zijn sommige puppy’s hoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *