Geboorte Noah’s puppy’s

Van woensdag op donderdagnacht zijn er acht puppy’s geboren in onze woonkamer te Amsterdam. Noah was al een paar dagen onrustig en veel aan het hijgen. Ook wilde ze bijna niets meer eten dus dat kon niet lang meer duren. Vanwege de extreme hitte in Nederland was eigenlijk wel iedereen van slag , zowel mens als dier. Noah kwam midden in de nacht naast mijn bed staan en zitten en met haar poot op het bed slaan om duidelijk te maken dat ze aandacht wilde, toen ben ik naar de woonkamer gegaan en ben even op de bank gaan liggen samen met Noah. Ventilator aan en knuffelen maar want daar had Noah zin in en toen begonnen rond 03.00 uur de weeën, in één keer ging alles ontzettend snel. Het andere baasje wakker gemaakt en om 03.37 uur werd de eerste pup al geboren in de werpkist, nog net niet op de bank gelukkig. Het ging ontzettend vlot allemaal, elke 45 minuten kwam er een gezonde spartelende pup op de wereld. Rond 08.15 werd de zesde pup geboren en die lag in een stuit, billetjes en staartje en achterpootjes kwamen er als eerste uit. Rond 10.15 uur werd de achtste pup geboren, wat is het snel en goed verlopen allemaal ondanks de enorme warme woonkamer van een constante temperatuur van 28 graden, nou de warmtelamp was niet nodig. Wat een ontzettende lieve mooie gezonde puppy’s , drie reutjes en vijf teefjes, alle acht liggen lekker bij moeders te drinken in de werpkist, ze wegen allemaal rond de 450 á 500 gram.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *